Fredag

 
Idag är det äntligen Fredag vilket är otroligt skönt och jag har verkligen längtat! Idag är jag stallfri, vilket jag faktiskt kan se något gott i idag då det har öst ner snöblandat regn ungefär hela dagen. Det är väl kanske inte det roligaste vädret att vara i stallet i så jag är glad att jag slipper för en gång skull! 

Istället ska jag träffa lite kompisar och jag hoppas på att vi ska ha det mysigt och kul framförallt! Det var ett tagsen jag fick träffa dessa goingar ordentligt så det ska bli extra kul. Så kommer antagligen hem senare ikväll! 

Imorgon ska Tex tömköras i paddocken och jag hoppas att Johanna vill hjälpa mig för det är lättare att tömköra Tex när man är två då Tex kan vara lite seg och då är det lättare om en har spöt och en håller i tömmarna för då tycker jag att man ser bättre och vi blir fyra ögon som ser om han fuskar eller inte. Jag har märkt att Tex tappat en del ryggmuskler så det kommer bli mycket tömkörning varvat med ridning nu, så hoppas jag på att få se lite resultat snart framöver! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0