Hade iallafall tur med vädret

Idag har det verkligen regnat hela dagen, från att jag cykla till skolan till att jag började rida. Då hade jag tur och det sprack upp och solen tittade fram! Så jag red i väldigt fint väder och det blev väldigt varmt under den timmen. Men när jag väl kom tillbaka till stallet igen började de regna, så jag hade faktiskt väldigt tur med vädret. 

Idag red jag i ca 50 minuter i paddocken, skulle egentligen ha tömkört men eftersom det hade regnat så mycket så ville inte jag springa runt i alla vattenpölar eftersom mina skor inte riktigt håller för det. Så på onsdag ev. Torsdag får det bli tönkörning istället. Iallafall så tränade jag mycket på övergångar, mycket från skritt till galopp och att han skulle behålla sin form även fast han saktade av eller ökade. 
 
Jag tyckte han gjorde ett väldigt bra jobb och det märktes på honom att han tyckte det var jobbigt för han flåsade och pustade väldigt mycket. Så det var väldigt bra för Tex. Efter passet skrittade jag ut tillsammans med Helen i samhället som avskrittning! 

Så nu står han i sin box med mysigt täcke och alla stallkompisarna! 


Kommentarer
Postat av: Evelinn Bladström

ha en bra hästdag :D

2013-04-30 @ 10:09:14
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0