Lördag

Hejsan! Idag har jag spenderat flera timmar i stallet på förmiddagen, men jag gjorde faktiskt inte mycket. Först friserade jag åtta (!) stycken söta shettisar. Men jag klippte bara där grimman ska sitta och så fick skägget lite finslipning också. De lite yngre barnen på ridskolan kan tycka att det är lite svårt att knäppa alla spännen på tränset på vintern så därför brukar vi trimma skäggen på shettisarna vid den här tiden. Jag klippte dem innan Jul också men nu har dom lika långt skägg igen, haha... Men nu har jag iallafall bara tre kvar så dom tar jag imorgon! Tur att alla shettisarna är så himla goa, det blir ett nöje att klippa dom! 

Efter det så pratade jag lite med i princip alla som var i stallet, och det är ju alltid lika mysigt. Det kom även en ny ponny till stallet idag, en C-ponny som numera en tjej som heter Lovisa har hyrt! Ska bli jätteroligt att se hur de utvecklas tillsammans. :)

Tintin fick förstås tid också. Honom tog jag på en liten promenad i skogen med, och även om han helst ville äta på allt gräs som tittat upp efter vintern så blev det riktigt mysigt. Efter promenaden borstade jag av honom ordentligt och skrapade av en massa vinterpäls! Det blir mindre och mindre nu, kan knappt vänta på sommarpälsen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0