Pigg ponny!

Idag blev det en uteritt i regnet.. Självklart att det skulle börja regna precis när jag skulle rida iväg men det gjorde inte så mycket eftersom vi skulle vara inne i skogen mesta delen av tiden. Jag kom till stallet ganska sent idag så jag blev helt själv i stallet dom två sista timmarna men det var faktiskt riktigt skönt även om kompisarna i stallet är riktigt goa! 

Jag red i ca 40 minuter i både lite backar och så trampa vi runt mycket i skogen för att han skulle få lyfta ordentligt på benen. Sen galopperade jag och travade honom lite på ett gärde men det var inte mer än 10 minuter eftersom det regnade så, så jag bestämde mig för att stanna i skogen. Efter första galoppen blev Tex superpigg och jag var tvungen att hålla ordentlig koll så att han inte skulle få för sig att bocka iväg för jag tror inte det var långt ifrån att han skulle göra det om jag bara hade ökat på honom lite! 

Sen när jag kom tillbaka i stallet så lät jag honom komma in i sin box och bara få mysa! 
Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Ibland lottar jag men för det mesta så går jag bara in på någon av de anmäldas blogg och tar de jag gått in på, en ren slump haha (:

2013-04-14 @ 21:46:51
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: t ilda

Låter underbart

2013-04-15 @ 07:29:10
Postat av: Elin

Mysigt! :)

2013-04-15 @ 08:07:51
URL: http://hopelessdreaming.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0