Sista dagen

Nu är det tyvärr sista dagen på detta otroligt sköna lov, och det ska självklart tillbringas i stallet med alla hästarna och kompisarna! Tråkigt att lovet tar slut men det ska bli skönt att komma tillbaka i lite rutiner och sedan är det ju typ bara 10 veckor kvar till sommarlovet + sjukt mycket lediga dagar, jag har även en europaresa som jag verkligen längtar till! 

Vid 12 åker jag till stallet och jag hoppas på att få vara där i många timmar idag och bara njuta av den sista lediga tiden. Tex ska ridas och jag skrev ju igår att det nog blir en uteritt och det skulle vara roligt om jag tog en extra långtur med någon från stallet, annars blir det kanske en tur på 1 timma lite drygt. Vädret tilllåter ju verkligen en uteritt, solen skiner och jag hoppas på att det inte blåser lika mycket som det gjorde igår. 

Nu ska jag hoppa ur sängen och fixa mig i ordning innan jag kan dra mig ut till stallet!


Kommentarer
Postat av: Hanna Davidsson

guud, va fin häst! :)
jag har en frågestund och det skulle vara jättekul om du kunde skriva en eller flera frågor till mig, direktlänk http://hannadaavidsson.blogg.se/2013/april/fragestund.html - tack i förhand! :) ha en toppen dag!

2013-04-07 @ 14:58:07
URL: http://hannadaavidsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0