Snart till stallet

Oj, oj, oj vilken rolig kväll det var igår! En massa skratt, massa duktiga ryttare och fina hästar, men även lite shopping! Jag trodde inte att vi skulle hinna gå någonting på mässan, men vi skippa prisutdelningen på världscup-deltävlingen och gick på mässan då ända till 1,50 hoppningen började. Men ni får inte se vad jag har köpt ännu, hihi! Det blev inte jättemycket men litegranna, vi får se om det blir något mer, kanske lite större, på lördag. Senast på Söndag får ni se mina köp, kanske tidigare, det beror ju såklart också på om ni vill se? 

Om några minuter så ska jag åka till stallet, jag ska prova ut grejerna jag köpte igår och håller tummarna på att allt passar! Jag ska även ta hand om Evelinas ponny idag, Poppan, eftersom det var Evelinas och hennes familjs tur att åka till GHS idag! Dels så ska jag fixa Poppans grejer, mocka och så, och sen ska jag även rida om jag hinner. Saga ska också bli riden eller möjligtvis tömkörd, hon vilade ju igår så vi får se lite hur pigg hon är idag.

Bjuder på en bild på Evelina och Poppan som jag tog för några veckor sedan. Så fina tillsammans, eller vad tycker ni? :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0