Trött som en jag vet inte vad

Hej igen! Dagen i stallet blev inte alls som planerad. Jag hade ju tänkt att både tömköra Tintin och även rida Saga, men inget av det blev av idag. Istället började dagen med att jag hjälpte tjejen som äger Jerry, ni vet den ponnyn jag rider på onsdagar, med hoppningen, och hon slog sitt rekord med 20 centimeter! Efter det så gick jag med Julia till skogen med Texus och där tog jag en massa kort på dem. Bilderna får ni se ikväll, har skickat dem till Julia nu så får hon lägga ut dem när hon har lust. Men det gör ju förstås inte om ni skriver att ni vill se ett par bilder, jag tror att de kommer upp lite fortare då!

Efter fotograferingen så gick vi tillbaka till stallet, men det fick bli ännu en tur till skogen eftersom jag, smart som jag är, la mitt linsskydd på marken när jag fotade, och sen glömde jag självklart att ta upp det igen. Så vi gick i skogen i några minuter och letade, men sedan hittade vi det som tur var! 

När vi sedan var tillbaka i stallet och inte behövde gå tillbaka till skogen ännu en gång, så gick jag upp till paddocken och tittade när Evelina och hennes lillasyster red. De hoppade lite även dem och det såg riktigt fint ut! När bara Evelina var kvar så hjälpte jag och några till henne med att slå sitt hopprekord. Och hon klarade det!  Jag fick pusha henne lite väl mycket men det funka ju iallafall. Det är något när jag är med när folk hoppar, jag är lite för envis tror jag för att alla hoppar högre och högre när jag är med! Däremot när jag själv rider, då är det inte ofta jag slår höjdrekord. Men alla som har hoppat ett hinder vet ju att det ser mycket högre ut från hästryggen än vad det gör från marken. ;)
 

Detta inlägget blev rätt så rörigt, men jag är väldigt trött efter denna fartfyllda dag så jag kan inte riktigt tänka klart! Nu ska jag äta lite våfflor och kolla på ponnyakuten kanske, en myskväll får det bli iallafall! Ha nu en bra avslutning på helgen!
 
Här är en liten sneakpeak på fotograferingen som ägde rum idag! Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Sara

Gud va fin blogg du har! :)

2013-04-21 @ 19:40:22
URL: http://sarawiklund.blogg.se
Postat av: Lina

Vilken fin blogg ni har! :)

2013-04-21 @ 19:50:45
URL: http://linaspyssel.blogg.se
Postat av: tilda

Under bar blogg

2013-04-21 @ 20:06:05
Postat av: Tuuli Elmgren

Nu är veckans blogg avslutad, kolla om du vann och var gärna med igen! Missa inte chansen att synas inför 250+ unika läsare...

http://londonryttaren.se/2013/april/vinnarna-av-veckans-blogg-ny-omgang-2-3.html#comment

2013-04-21 @ 21:14:42
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0