Underbaring

Igår blev det som jag skrev. Jag red i paddocken ca 40 minuter och sedan skrittade jag ut på långa tyglar en stund bara för att han skulle få komma ut i skogen också. Dock kändes det som att alla älgar, björnar, myror och flugor skulle anfalla mig vilken sekund som helst. Haha! 

Tex var riktigt duktig igår, jag trodde han skulle vara ganska trött då jag tycker att jag jobbade honom hårt förra veckan och i måndags. Dock hade jag fel! Han var lagom pigg och lyssnade väldigt bra på det jag bad honom att göra. Jag tränade mycket tempoväxlingar i alla gångarter plus att jag jag tränade massor med övergångar, så han fick tänka sig för riktigt noga. Jag hörde hur Tex flåsade och jag kände att han tyckte det blev jobbigare och jobbigare, men han var riktigt mjuk och hans avsaktningar blev snyggare och snyggare för varje gång! Så det var roligt att han verkligen ville igår! 

Sen så skrittade jag ut honom till skogen och tillbaka så att han verkligen skulle få sträcka på sig och det tyckte han nog var mysigt men han segade fram väldigt mycket och jag antar att han var väldigt trött efteråt även om han inte var speciellt svettig! 

Idag ska jag till Tex också, då ska jag fixa hans grejer och även hjälpa en tjej i stallet att mocka hos hennes häst. Om vädret sedan tillåter så ska det bli en uteritt idag! Men först ska jag till tandläkaren och spänna åt min tandställning, helt sjukt att jag redan haft den i över en månad! 


Kommentarer
Postat av: Olivia Gustavsson

sv.åh tack ;D

2013-04-11 @ 20:17:18
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0