Dagens planer

Nu ska jag alldeles strax drar mig till första dagen i skolan efter lovet, lite skönt att komma tillbaka men skulle gärna ha en vecka till. Idag ska jag till stallet och försöka mig på att rida Tex, jag hoppas verkligen på att paddocken är lite bättre idag för jag skulle gärna rida där idag, det var verkligen längesen jag fick jobba han ordentligt. Annars får det bli en liten uteritt igen! 

Denna uteritt tror jag isåfall att jag ska ta det lite lugnt, en skritttur i samhället är aldrig fel och jag tror inte Tex har något emot det överhuvudtaget! Sen kanske det finns någon som vill rida ut och då kanske det blir lite mer fartfyllt, men det märker jag senare i eftermiddag. Jag tror inte det blir en speciellt långtur i stallet idag för jag har lite att ta tag med i skolan, So prov mm. 

Idag skiner även solen och jag skulle gärna åka ut till Tex och ta av han sitt täcke, för det tror jag han skulle tycka är otroligt skönt. Senast han fick gå utan täcke rullade han sig så fort han kom ut i hagen, goseponnyn!


Kommentarer
Postat av: Marlene

Fin blogg :)

Svar: Tack så mycket!!! :D
ponnytokar.blogg.se

2013-02-25 @ 20:08:59
URL: http://nattstad.se/marl3n3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0