Gothenburg Horse Show '13

Åh herre vad jag längtar tills Ghs detta året! Jag och Julia har biljetter till Torsdagskvällen, inte de bästa platserna men det gör inte så mycket. På lördagen ska vi dit också, men då med flera goa stallkompisar! Jag som inte har egen häst brukar inte köpa så mycket på mässan, förra året blev det en ryktväska och en fleecetröja (mitt enda märkesplagg, haha!) men på mässan i Stockholm köpte jag lite fler saker. Då köpte jag två superbilliga pannband, ett schabrak till Saga, två Schabrak till Tintinprinsen och nått litet mer om jag inte minns helt fel. För mig spelar egentligen bara priset roll, jag skulle aldrig kunna tänka mig att köpa något för över 400-500kronor bara för att det har ett visst märke, då behövs det inte. Men när jag hittar guldkorn så köper jag dem! Schabraket, som är ett Schockemöhle-schabrak (den enda märkessaken jag har till hästar) kostade 250 kronor i montern jag köpte det, medans det i några montrar bort kostade 400 kronor.. Så det gäller ju att kolla runt lite innan man slår till! Schabraken till Tintin kostade runt 60 kronor, så det var ju riktigt bra pris också! :)

Detta året vet jag inte riktigt vad jag ska titta efter. Antagligen blir det ett schabrak, de är ju så mycket billigare på mässor än vad de är i affärer och liknande. Efter att jag använt schabraket jag köpte i Stockholm ett otaligt antal gånger så är jag helt frälst i schockemöhle, så det blir nog ett sådant nu igen. OM det finns till bra pris förstås.

Annars blir det nog inget planerat, kanske nått litet till Tintin, han måste ju också skämmas bort ordentligt! Även om han nöjer sig med några godisbitar så fyller han ju år några veckor senare och detta måste ju förstås firas ordentligt! 15-årsdagen händer bara en gång i livet och det SKA firas!

Här är mina favoriter från Schockemöhle, om man bortser från det jag har. Det sista är ett riktigt snyggt HV-Polo schabrak som jag antagligen aldrig kommer att ha råd med...

Bildkällor: 1 / 2 / 3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0