Julia

Mitt namn är Julia och jag fyller 16 år i höst. Jag bor i Trollhättan som är ca 1 timme från Göteborg. Jag är en sprallig, glad, nyfiken och envis tjej som älskar att träffa kompisar, facebook, twitter och hänga i stallet. Jag är i stallet minst 5 dagar i veckan och då hjälper jag till på Ängkullens shettisridskola med b.la shettiskalas, ridlektioner, ponnyridningar och prova på ridningar, jag tar även hand om min halvfoderponny Golden Tex (Tex). Jag har ridit i ca 9 år och jag började som dom flesta andra att rida på ridskola. Jag red på Trollhättans Fältrittklubb i 7 år men slutade där för ca 1 år sen och då jag började att rida mer privat. Innan jag fick Tex hade jag en varmblodstravare som hette Sally som också stod på Ängkullen.
 
Jag började rida privat år 2010, då jag fick Sally som min första medryttarhäst och har sedan dess varit fast, jag tycker att rida privat ger en bättre möjligheter i "hästlivet", du lär känna nytt folk, kan få möjlighet att träna för duktiga tränare och få bra kontakter ifall du vill köpa häst, eller titta på foderponnys och jag har även lärt mig väldigt mycket under dessa 3 år. Jag kan stolt säga att jag är en riktig hästtjej. 

Jag går sista terminen i grundskolan på Fridaskolan och har valt som första val i gymnasiet Handel-och adimistrationsprogrammet. Jag tror att jag kommer stormtrivas på den linjen och jag tror det är en linje som passar mig enda ut till fingerspetsarna. Eftersom jag är i stallet 5 dagar i veckan är mina 2 "lediga" dagar, 2 dagar som jag oftast pluggar på, tråkigt nog. Jag älskar även att dela mina åsikter och har ofta starka åsikter om saker och ting, gillar även att skriva och jag tycker om att kunna visa folk vad jag gör.

Jag är även väldigt tävlingsintresserad och gillar att tävla mot mina kompisar, men gillar inte att tävla seriöst t.ex dressyr eller hopptävlingar. Jag har endast startat några få träningstävlingar och det tycker jag är roligt och jag tycker det känns bra att det inte är lika "seriöst" som på lokala tävlingar osv. Tycker det är bra att man faktiskt kan träna upp sig på sådana tävlingar. 

Jag är även ägare av en Nikon D3100 som man även kan filma med så var beredda på en hel del filmklipp och massa foton på hästarna. Mitt fotointresse började 2011 och jag har ofta med mig kameran överallt! Vilket ni kommer få ta del av på bloggen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0