Onsdag

Hejsan! Länge sedan ni hörde från mig, men de senaste dagarna har varit fullproppade med stall, läxor, hästar och ännu mera läxor. Nu är det värsta för denna veckan över så nu får jag äntligen skriva av mig här igen. Idag ska jag till stallet, har Dellas idag och ska även försöka hinna med att rida Saga, henne har det inte heller blivit tid över för de två senaste dagarna. Idag skulle jag egentligen ut till stallet tidigare, men sedan kom min brorsa på att han inte hade en bil hemma och därmed inte kunde skjutsa mig, och två minuter senare gick bussen. Så nu sitter jag framför datorn med ridkläderna på - men snart ska jag åka!


Igår och i måndags så red jag Dellas, han har varit jätteduktig dessa två dagar! Han går helt otroligt fint, och han är så lugn. Jag har anpassat mig mer till honom nu, det är inte lätt för mig som är så liten att sitta på den hästen med så mycket krafter. Han är helt annorlunda mot Saga - Hon har lugna steg, tar knappt upp hovarna från marken, medans Dellas tar i med hela kroppen och anstränger sig ordentligt. Tidigare har jag haft lite problem med lättridningen på honom eftersom han tar i så, men det börjar gå riktigt bra med det  nu! Däremot är det svårare att sitta ner i traven ordentligt, men det går säkert bra snart också. Men det måste se väldigt roligt ut med lilla mig på den stora! Jag som tyckte Saga var stor..


De två senaste passen på Dellas har alltså gått väldigt bra, jag har ridit i Sagas hage, men det går nog inte idag. Snön har börjat smälta och igår och i måndags var det superbra underlag där men jag skulle tro att det har smällt undan en del idag. Så vi får se vart jag rider idag. Men ikväll kommer det iallafall ett ordentligt inlägg om dagens ridpass! 

Sötnöten själv!

Kommentarer
Postat av: kramisen123

Dellas är så gosig och söt. Lyckost dig som får rida honnom

2013-03-04 @ 17:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0