Ponnytokar.blogg.se

Hej alla nya och gamla läsare! Ni som har hängt med ett tag vet att denna bloggen har varit igång förut, i slutet av 2011-början av 2012. Efter det så splittrades vi och skrev på seperata bloggar men nu är vi här igen och det kommer att bli bättre än någonsin!

Vi som driver bloggen heter, som ni kanske redan vet, Julia och Johanna. Vi är två tjejer från trollhättan som spenderar den mesta av vår fritid i stallet. Vi håller till på Ängkullens shettisridskola där vi rider privat, och så hjälper vi till på ridskolan då och då. Johanna rider två hästar, Saga och Dellas, medan Julia rider sin halvfodervärdsponny Tex. Johanna har även en ögonsten vid namn Tintin som hon älskar mer än något annat. Info om alla hästar men även om oss hittar du i menyn.

Här på Ponnytokar kommer du få se en massa bilder, läsa en massa text om våran hästvardag, våra tankar och åsikter, ridpass och mycket mer! Vi kommer även att lägga ut videobloggar lite då och då, ha tävlingar och liknande. Vi kommer att uppdatera så gott och ofta vi kan, bloggen kommer snart vara fylld av läsvärda inlägg och fina bilder. Så kika in här snart igen, du kommer inte bli besviken!
 
Kommentarer
Postat av: Wilma

Kul att ni har startat upp igen! :) Kramiz!

2013-02-21 @ 19:20:49
URL: http://Ziro.blogg.se
Postat av: Wilma & Emma

Sv: Tack! Vad kul att ni gillar den! :D

2013-02-21 @ 19:32:46
URL: http://Ziro.blogg.se
Postat av: Denna gången va de jag...

Äntligen, braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ;))

2013-02-21 @ 20:36:16
Postat av: Alva

bra

2013-03-13 @ 17:40:43
URL: http://hastdalen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0