Borta bra, men hemma bäst!

Nu, idag klockan 7.00 kom jag hem efter 1 vecka i Budapest och jag har verkligen haft det otroligt bra med mycket skratt och mycket sol. Jag har haft världens abstinens eftersom jag inte har fått träffa hästar och framförallt så har jag inte fått träffa Tex på en vecka och helt plötsligt igår stod det två hästar ute på torget och jag var helt klart tvungnen att gå fram och prata med dom och få lite hästlukt på mig. Det var verkligen härligaste lukten på hela veckan! Hehe.. 

Jag har fått shoppat en del kläder, ätit god mat, tagit del av hur folket i Ungern hade det under världskrigen och har även fått besöka en skola. Jag tycker verkligen att man borde åka till Ungern någongång i sitt liv för att det är både billigt att köpa nya kläder och god mat. Sedan finns del så mycket saker man kan göra och ta del av, speciellt i Budapest. Har ni några erfarenheter från Ungern, kanske från någon annan stad i Ungern? 

Men nu är jag somsagt hemma och det är verkligen skönt och jag ska faktiskt om ca 1 timme ta mig ut till stallet och få träffa den jag saknat absolut mest (efter Johanna då.. ;)) Tex! Jag har nästan gråtit blod för att få träffa den jag älskar mest på hela jorden! Jag hade laddat över massor med bilder till min mobil så jag iallafall kunde få se bilder med honom, annars tror jag att jag aldrig hade överlevt en vecka utan honom. Eftersom jag inte sätt honom på en vecka så ska det bli en riktig långborst och sedan får jag se vad jag hittar på! Tror det lutar åt en uteritt faktiskt! För då kan jag komma ut med Tex ensam och rensa tankar och bara mysa omkring. 

Jag hoppas verkligen ni har haft en bra vecka! Och nu är jag äntligen tillbaka på bloggen och jag kommer blogga som vanligt!! Jag hoppas ni inte har saknat mig för mycket.. hehe. 
Kommentarer
Postat av: tilda

Hej låter härligt kika gjärna in på min nya blogg

2013-05-25 @ 10:43:01
URL: http://osynlighastforsaljning.bloggo.nu
Postat av: angelica

fin bild! :D

sv: superkul att ni är med! :D

2013-05-26 @ 10:31:32
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0