Lördagens pass

Just nu sitter jag antagligen fortfarande i bussen på väg till Budapest men jag tror att om kanske en timma är framme. 

I lördags var det verkligen varmt när jag red Tex men jag tyckte han skötte sig även om när jag skritta av honom så var han segare än en snigel.. haha. Men han kämpade och det är väl huvudsaken. I Torsdags när vi hade haft hoppträningen för Cissi så sa hon att Tex behövde träna upp sin reaktionsförmåga och det är något man måste träna på varje gång på rider och om han blir mer reaktionssnabb så kan han bli piggare! 

Så när jag började samla upp honom så gjorde jag halter och sedan skritt, och detta gjorde jag ofta och om han inte lyssnade direkt på min skänkel fick jag hjälpa till med spöt och efter bara några gånger förstod han vad han skulle göra och detta gjorde jag i alla gångarter och från skritt till galopp också och det var han bäst på! Efter bara två gånger så fattade han exakt vad han skulle göra och sedan galopperade han på så länge som jag bestämde.. Ofta blir det så att han bryter av innan jag har bett han om det och det vill man ju inte, utan han ska jobba tills jag säger till! Så det var verkligen bra att han inte bröt av och försökte även om det var väldigt varmt! 

När jag tyckte att det räckte skrittade vi bort till sandgropen som fortfarande är full med vatten så att han fick svalka av sig och det tyckte han var skönt. Vi både skritta, trava och galopperade igenom så båda var genomblöta när vi kom tillbaka till stallet! 


Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Nu är veckans blogg avslutad, kika in och se om du vann och var gärna med igen!

http://londonryttaren.se/2013/may/vinnarna-av-veckans-blogg-ny-omgang-2-3.html#comment

2013-05-20 @ 17:45:30
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Tilda

Delta gärna i "veckans blogg" här på min blogg.
Länk dit: http://tildazblogg.blogg.se/2013/may/veckans-blogg.html#post-comments

Enkla regler - Du skriver bara i kommentaren att "jag är med"
Så är det klart efter det.

Tack på förhand! :)

2013-05-20 @ 22:43:11
URL: http://tildazblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0