Mycket att göra

Denna veckan har jag verkligen fullt upp, hästarna, skolan, resan till Budapest och mycket, mycket mer. Just nu sitter jag och rensar och skickar över bilder från min skoldata till ett USB och det tar 100 år och lite till.. Man har en del saker på datan när man haft den i ca 3 år.. Hehe. Så det ska jag fortsätta med ett litet tag till.. Efter det ska jag försöka hinna göra klart en uppgift i skolan och därefter få åka ut och rensa tankarna i stallet!! 

Stallet är absolut bästa stället där man inte behöver tänka på någonting annat än hästarna och det blir ännu bättre när man är omgiven av så många fina personer!! Idag är det riktigt tråkigt väder ute så om det forsätter att ösa ner regn får Tex en vilodag och om det håller upp en stund så ska jag försöka hinna mig ut i paddocken och rida en stund. 

När jag väl är hemma igen måste jag fortsätta plugga lite och förbereda för en av dom bästa resorna i mitt liv! Det är så att på den skolan jag går på får alla i årskurs nio vara med och samla in pengar för att kunna resan någonstans i Europa, vi har sålt allt från salami till tandborstar och har lyckats få in en hel del och nu är våran resa till Budapest i Ungern bestämd och vi åker på Söndag eftermiddag! Så det ska bli superduper kul och jag är väldigt förväntasfull. Jag ska försöka göra en del tidsinställda men ni kan inte riktigt förvänta er något och jag hoppas att Johanna kan uppdatera så gott det bara går! Men nu vet ni vad som gäller för nästa vecka iallafall. 

 

Kommentarer
Postat av: angelica

Sv: Superkul att du vill vara med! :D


allt bra idag ?:D

2013-05-13 @ 21:03:25
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0