Ridlektion för Cissi!

Igår hade vi några i stallet en markarbetes träning för en tjej som heter Cissi! Lektionen var rolig men det var lite synd att Tex var så himla slö.. Så Cissi sa att jag skulle strunta i hans form och bara tänka på att Tex skulle tänka framåt och då funkade det lite bättre och han blev lite piggare! Vilket kändes bra! 

Eftersom det var markarbete så var det mycket bommar och även ett litet hinder med en travbom framför! Så vi körde små banor i både galopp och trav och Tex gjorde som han skulle och jag tror att han tyckte det var ganska kul med så mycket hästar omkring sig. Haha! Vi tränade mycket på att kunna vända hästarna över bommarna med hjälp av ytterskänkel och innerhand och i början var det faktiskt väldigt svårt men efter ett tag förstod både jag och Tex hur man skulle göra och då fick vi till det helt okej bra! 

Jag tror att Tex var lite slö pågrund av att det var varmt och att han hade fått galoppera så mycket ute dagen innan, så jag hoppas att han kan vara lite piggare nästa träning! 


Kommentarer
Postat av: Annika

Fin :)

2013-05-07 @ 18:22:58
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0