Stressigt

Idag har det verkligen varit full rulle hela dagen. Det började som vanligt att jag gick i skolan, sedan var jag bara hemma och tog på mig stallkläderna för att sedan skynda mig ut till stallet där jag hade tre timmar på mig att mocka, fylla vatten, fylla hö och kraft till 2 hästar och även rida en av dom. Tex fick vila så red jag den andra som heter Zinkadus. Jag var tvungen att vara väldigt snabb då klockan halv sex så skulle jag ha varit hemma och bytt om för att springa vårruset som är ett tjejlopp på 5km! Så nu är jag äntligen hemma och kan slapna av lite, ska efter detta inlägget gå och lägga mig i min underbara säng, ska blir riktigt härligt! 

Jag red somsagt storhästen Zinkadus. Jag tar hand om honom nu onsdag och torsdag då hans ägare är i Stockholm och då sa hon att jag kunde få rida honom också för det behöver han annars blir han så himla pigg. Så jag red han för första gången idag och jag tyckte faktiskt det gick väldigt bra även om han var väldans pigg idag, så det fick bli mycket trav och galopp så han fick springa av sig. Zinkadus har inte så mycket muskler så han sprang upp och ner med huvudet nästan hela tiden men i slutet hade han huvudet nere och jag kände att han verkligen försökte trycka ifrån ordentligt med bakbenen, så det var roligt att känna och se att han försökte! Så jag tyckte han var väldigt rolig att rida så det ska bli kul och se hur han är imorgon (torsdag). 

Tex fick vila idag så jag tänkte att han kunde ha lite extra energi till hoppträningen imorgon med Cissi! Det ska bli roligt och jag hoppas Tex är lite mer på imorgon och att han är duktig såklart.. Kanske borde muta honom med lite extra havre..? Hehe.. ;) Träningen är vid halv åtta så jag kommer inte vara hemma fören vid nio tiden, så kommer nog vara ganska trött imorgon också! Men det är sådant man få ta om man är hästtjej. Eller hur? 

Nu säger jag Godnatt!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0